پر بازدید ترین روز : ١٣٩٨/١١/١١ - ۲۷۳ مورد

اندازه گیری فشار خون، اندازه گیری قند خون و اندازه گیری BMI از جمله خدماتی بود که توسط انجمن های علمی پزشکی، پرستاری و مامایی انجام شد.

چهارشنبه ٤ دی ١٣٩٨ ساعت ١١:٤٤ ق.ظ   ( بازدید : 93 نفر )

به گزارش مفدا خراسان شمالی،دانشجویان عضو انجمن های علمی پزشکی، پرستاری و مامایی در منطقه شهرک شاهد بجنورد خدمات پزشکی ، پرستاری و مامایی ارائه نمودند. محزون دبیر انجمن علمی مامایی افزود: خدماتی که ارائه شد شامل اندازه گیری فشار خون، اندازه گیری قند خون، اندازه گیری BMI ، مشاوره و آموزش در زمینه بیماریهای مقاربتی، ایدز، سرطان پستان،آزمایش برست، مراقبت سالمندان و نحوه شیر دهی بود. محزون تعداد شهروندانی که از این خدمات استفاده نمودند را 107نفر ذکر نمود.