برگزاری جلسه هم اندیشی دبیران انجمن های علمی

سه شنبه ١٤ آبان ١٣٩٨ ساعت ٩:٥٣ ق.ظ   ( بازدید : 18 نفر )

جلسه هم اندیشی دبیران انجمن های علمی با حضورمدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه انجمن های علمی ، مدیر فرهنگی دانشگاه، فعالیت در انجمن های علمی را بستری  مناسب جهت آمادگی دانشجویان برای حضوردر عرصه های اجتماعی عنوان نمود و  تلاش هرچه بیشتر دانشجویان در این نهاد دانشجویی را خواستار شد.

دکتر "صولتی " : بر لزوم برنامه ریزی فعالیت های ماه آتی و ارائه آن در موعد مقرر (تا پنجم ماه جاری ) به معاونت تاکید نمود.

وی، در خصوص چگونگی برگزاری همایش فصل نو ، فصل نشاط علمی انجمن های علمی دانشجویی در دانشگاه اشاره کرد وخواستار همکاری همه جانبه دانشجویان در برگزاری این همایش گردید.

در این جلسه دبیران انجمن های علمی در خصوص اهمیت شفافیت بودجه انجمن های علمی دانشگاه و همچنین اشکالات ناشی از عدم شفافیت بودجه مواردی را مطرح نمودند.