در نامه معاون وزیر بهداشت مطرح شد؛ غیبت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در ایام اربعین حسینی موجه شود

یكشنبه ٧ مهر ١٣٩٨ ساعت ١٢:١٦ ب.ظ   ( بازدید : 4 نفر )

در نامه معاون وزیر بهداشت مطرح شد؛

غیبت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در ایام اربعین حسینی موجه شود

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواهان مساعدت و همراهی با دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی به منظور شرکت در مراسم اربعین حسینی شد. وی در این نامه خواستار موجه دانستن غیبت این دسته از دانشجویان شد.

به گزارش مفدا؛ دکتر سیما سادات لاری در نامه‌ای خطاب به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، خواستار مساعدت هر چه بیشتر دانشگاه‌های علوم پزشکی برای حضور از دانشجویان در مراسم اربعین حسینی شد.

موجه شمرده شدن غیبت دانشجویان، برگزار نشدن امتحانات دانشجویان در این ایام و یا تکرار آزمون‌های برگزار شده در ایام سوگواری اربعین حسینی از جمله تاکیدات معاون وزیر بهداشت در نامه فوق است.

گفتنی است تاریخ مد نظر گرفته شده برای حضور دانشجویان در مراسم اربعین حسینی از ۱۳ تا ۲۸ مهر ماه ۹۸ خواهد بود که مدت زمان در نظر گرفته شده برای هر دانشجو هفت روز متوالی  است.