ثبت نام وام های دانشجویی نیمسال اول ۹۹-۱۳۹۸ دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

یكشنبه ٧ مهر ١٣٩٨ ساعت ١١:٢٧ ق.ظ   ( بازدید : 11 نفر )

ثبت نام وام های دانشجویی نیمسال اول ۹۹-۱۳۹۸ دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام می‌رساند ثبت نام اینترنتی وام های "تحصیلی" و "مسکن" نیمسال اول تحصیلی سال۹۹-۱۳۹۸ از روز دوشنبه مورخه ۸ مهر ماه اغاز و تا روز یکشنبه ۲۸ مهر ادامه حواهد داشت.

به گزارش مفدا خراسان شمالی، دانشجویان گرامی برای ثبت نام اینترنتی درخواست وام، به سایت http://portal.srd.ir مراجعه کرده و درخواست وام خود را ثبت نمایند. لازم به ذکر است مهلت ثبت نام به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

ضمنا لازم به توضیح می‌باشد:
۱- تمامی دانشجویان متقاضی وام حتما باید قبل از ثبت درخواست وام، تعهد نامه محضری خود را تهیه و بعد از بارگذاری این اطلاعات در صفحه شخصی خود در پورتال دانشجویی ، سربرگ تعهد محضری را به اداره رفاه تحویل دهند. همچنین این عزیزان میتوانند تعهد نامه محضری خود را به کارشناسان دانشجویی فرهنگی دانشکده های محل تحصیل خود ارائه دهند تا مدارک برای اداره رفاه ارسال گردد.
۲- داشتن شماره حساب به نام خود دانشجو از بانک تجارت الزامی است. دانشجوی گرامی بعد از افتتاح حساب در بانک تجارت شماره حساب را به همراه کد شعبه به اداره رفاه اعلام نماید.
۳-دستورالعمل اجرایی وام ها در وب سایت دانشجویی به آدرس http://bojnord.mefda.ir موجود است دانشجویان عزیز می‌توانند با مراجعه به این سایت اطلاعات مورد نیاز در خصوص تسهیلات اعطایی صندوق رفاه دانشجویان، را بدست آورند.
۴- لازم به ذکر است به دانشجویان ترم یک وام تعلق نمی‌گیرد.
۵-وام"مسکن" فقط به دانشجویان غیر بومی که از خوابگاه های دانشجویی استفاده نمی کنند و در شهر محل تحصیل، منزل اجاره کرده اند تعلق می‌گیرد. این عزیزان اجاره نامه منزل که دارای کد رهگیری باشد، را به اداره رفاه تحویل نمایند.
دانشجویان عزیز حتما بعد از ثبت درخواست اینترنتی تسهیلات، یکبار دیگر وارد صفحه خود در پرتال دانشجویی شده و از ثبت نام وام مطمئن شوند. در برخی موارد مشاهده شده است دانشجویانی که درخواست وام خود را با استفاده از اینترنت گوشی شخصی خود انجام داده اند ، ثبت نام آنها با مشکل مواجه شده است.

۶- دانشجویان گرامی توجه داشته باشند هنگام ثبت اطلاعات مورد نیاز برای درخواست وام تحصیلی و مسکن، در فیلد مربوط به معدل، معدل ترم قبل مد نظر بوده و در فیلد مربوط به تعداد واحد، تعداد واحد های ترم جاری باید ثبت شود.

۷- زمان نام نویسی برای  (وام های ضروری و وام ودیعه مسکن) متعاقبا اعلام می گردد.
متذکر می گردد دانشجویانی که نقص پرونده دارند به  قسمت توضیح کارشناس در صفحه شخصی خود در پرتال توجه کرده و نسبت به رفع نقص پرونده اقدام نمایند. همچنین بند ۶ را حتما صحیح تکمیل کنند. در غیر اینصورت نام دانشجو از لیست وام حذف خواهد شد.

دانشجویان عزیز متقاضی وام توجه داشته باشند که ثبت درخواست وام به منزله دریافت قطعی وام نیست و به دلیل محدودیت در اعتبار وام ها و تعداد زیاد متقاضیان وام، ممکن است به تعدادی از دانشجویان وام تعلق نگیرد.

جهت تماس با مسئول اداره رفاه دانشجویان « سرکار خانم دلاوری» با شماره تلفن 32742411-058 تماس حاصل نمائید.